Spojujeme dvě velké vášně – KAVIÁR a VÍNO.
Připravili jsme pro vás 4chodové menu s vybranými druhy kaviáru a k tomu 5 pečlivě napárovaných vín z naší nové vinné karty (Nestarec & Winegeek).
MENU VEČERA:
Amuse: Domácí pečivo, houbové máslo – Colfondo d’oro
- Linecký košíček, crème brûlée z Marmite, kaviár z jesetera, řeřicha – (Běl)
- NISHIKI – sushi rýže, avokádo, losos, hrozno, sezam, kaviár z lososa, gari – (Dolmen Orange)
- Mušle svatého Jakuba, wasabi tobiko, pyré z jablek, jogurt, kerblík – (Dr. Deinhard)
- Dýňový mousse, yuzu kaviár, kaštany– (Transcendent )
KDY: ÚTERÝ 30. 9. od 18:00
CENA: 1500 Kč / osoba (platba předem)
Počet míst je omezený, proto neváhejte s rezervací.
Rezervace přijímáme:
→ na sociálních sítích
→ osobně v bistru
→ po telefonu
→ e-mailem
Přijďte s námi objevovat nové chutě a propojení, které se nezapomínají.
