DEGUSTACE

Spojujeme dvě velké vášně – KAVIÁR a VÍNO.
Připravili jsme pro vás 4chodové menu s vybranými druhy kaviáru a k tomu 5 pečlivě napárovaných vín z naší nové vinné karty (Nestarec & Winegeek).

MENU VEČERA:

       Amuse: Domácí pečivo, houbové máslo – Colfondo d’oro

  • Linecký košíček, crème brûlée z Marmite, kaviár z jesetera, řeřicha – (Běl)
  • NISHIKI – sushi rýže, avokádo, losos, hrozno, sezam, kaviár z lososa, gari – (Dolmen Orange)
  • Mušle svatého Jakuba, wasabi tobiko, pyré z jablek, jogurt, kerblík – (Dr. Deinhard)
  • Dýňový mousse, yuzu kaviár, kaštany– (Transcendent )

KDY: ÚTERÝ 30. 9. od 18:00

CENA: 1500 Kč / osoba (platba předem)
Počet míst je omezený, proto neváhejte s rezervací.
Rezervace přijímáme:
→ na sociálních sítích
→ osobně v bistru
→ po telefonu
→ e-mailem
Přijďte s námi objevovat nové chutě a propojení, které se nezapomínají.