Polední menu

15. 4. – 19. 4. 2024
11:00 – 14:00

PO CELÝ TÝDEN

SALÁT S CHŘESTEM, OSTRUŽINY, HRÁŠEK, PEČENÝ BRAMBOR, VAŘENÉ VEJCE A HOŘČIČNÝ DRESING

185

LISTOVÝ SALÁT S RAJČATY, OKURKAMI A PAPRIKOU, KAPAROVÝ DRESING + UZENÝ LOSOS / GRILOVANÉ KUŘE

165

DEZERT

BROWNIES, MAKOVÝ PUDING

99

PO

KRÉM Z KAPUSTY S MEDVĚDÍM ČESNEKEM

45/59

KŘUPAVÁ POLENTA S PARMEZÁNEM A LIMETOU, ROLOVANÉ KUŘE, OMÁČKA SE SUŠENÝMI RAJČATY

179

VINNÁ KLOBÁSA, NASTAVOVANÁ KÁŠE, NAKLÁDANÝ MEDVĚDÍ ČESNEK

169

BATÁTOVÝ HASSELBACK, BRYNZA, QUINOA, BYLINKY

175

ÚT

MINESTRONE

45/59

HOISIN BŮČEK, UDON NUDLE, KORIANDR, RESTOVANÁ OKURKA, SEZAM

179

JEHNĚČÍ RAGÚ, ŠALVĚJ, NOKY, PARMEZÁN, SMETANA

189

PLNĚNÉ PAPRIKY SÝREM, RAGÚ Z ČERVENÉ ČOČKY

179

ST

KVĚTÁKOVÝ KRÉM S FENYKLEM

45/59

HOUBOVÉ KROKETY SE SÝREM BRIE, DÝŇOVÁ OMÁČKA

179

POMERANČOVÉ KUŘE, JARNÍ CIBULKA, KORIANDR, SEZAM, RÝŽE

179

ROASTBEEF, GRENAILLE, HOŘČIČNÁ MAYO, RUKOLA

195

ČT

BOUILLABAISSE

45/59

HŘÍBKOVÉ RISOTTO, PARMEZÁN, KŘEPELČÍ VEJCE, BYLINKY

185

CANDÁT NA KARAMELU, LIMETOVÉ LISTY, RÝŽE

189

KACHNÍ STEHNO PO BURGUNDSKU, MÁSLOVÁ KAŠE

195

RIBOLLITA (KUŘECÍ VÝVAR S RAJČATY A FAZOLEMI)

45/59

CHŘEST, VAŘENÝ BRAMBOR, HOLANDSKÁ OMÁČKA

189

KUŘECÍ PALIČKY, ŠVESTKOVÁ BBQ, HRANOLKY, COLESLAW

179

VEPŘOVÁ PANENKA, TARHOŇOVÉ RISOTTO, KUKUŘICE, PARMEZÁN

185