Polední menu

04.11.-08.11.2024 11:00 – 14:00

PO CELÝ TÝDEN

‪ RUKOLA, ROASTBEEF, CITRONOVÁ RICOTTA, PRAŽENÉ PINIE, SCHIACCIATA

189

SALÁT, ŠLEHANÝ KOZÍ SÝR, ŘEPA, BRUSINKY, SLUNEČNICE, ŘEDKVIČKY

185

PULLED PORK BURGER, LISTOVÝ SALÁT

195

DEZERT

SMAŽENÁ PISTÁCIOVÁ ZMRZLINA

79

PO

‪ BATÁTOVÝ KRÉM

55/69

SPAGHETTI S MASOVÝMI KULIČKY, PARMEZÁN

185

PASTÝŘSKY KOLÁČ, SALÁT S RAJČATY

185

ZELENINOVÉ ZÁVITKY, SALÁT Z RÝŽOVÝCH NUDLÍ, BAMBUS, KORIANDR

179

ÚT

HRSTKOVÁ S UZENÝM JAZYKEM

55/69

TROFIE S BRYNZOU A PEČENÝMI PAPRIKY

179

CASSOULET, TRHANÁ KACHNA, TYMIÁNOVÁ STROUHANKA

185

ŠPENÁTOVÉ NOKY, VEPŘOVÁ PANENKA, PEPŘOVÁ OMÁČKA

189

ST

ČOČKOVÝ DHAAL

55/69

FAZOLE CANNELLINI, SALSICCIA, ŠPENÁT, SUŠENÁ RAJČATA

185

GULÁŠ Z KRKU, PAJFÁLSKÝ KNEDLÍK

189

SOBA NUDLE, MISO VÝVAR, VEJCE V ČAJI, ZÁZVOR, ZELENINA

179

ČT

RUMFORDSKÁ POLÉVKA

55/69

ČERNOHORKSÝ ŘÍZEK, ZELÍ, OVČÍ SÝR

185

KARAMELIZOVANÝ BŮČEK, RÝŽE, TERIYAKI, PAK CHOI

189

TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S BORŮVKAMI A ZAKYSANOU SMETANOU

179

‪CELEROVÝ KRÉM, KYSELÁ JABLKA, KOPR‬

55/69

SKOTSKÉ VEJCE, MÁSLOVÁ KAŠE, KYSELÁ OKURKA

189

SEČUÁNSKÉ HOVĚZÍ NA PEPŘI, RÝŽE, SEZAMOVÝ OLEJ

195

VEGE KOPROVKA, VEJCE, GRENAILLE

175