POLEDNÍ MENU

PO CELÝ TÝDEN

CAESAR SALÁT – ŘÍMSKÝ SALÁT, KAPAROVÝ DRESING, ANČOVIČKY, VEJCE, PARMEZÁN

189

SALÁT, ŠLEHANÝ KOZÍ SÝR, ŘEPA, BRUSINKY, SLUNEČNICE, ŘEDKVIČKY

185

PULLED PORK BURGER, LISTOVÝ SALÁT

195

DEZERT

ŠTRŮDL V DESTRUKCI

125

PO

VELIKONOCE

55/69

VELIKONOCE

185

VELIKONOCE

189

VELIKONOCE

195

ÚT

TOM KHA

55/69

TORTELLINI SE ŠPENÁTEM A BRYNZOU

179

SEČUÁNSKÝ FLANK STEAK, JASMÍNOVÁ RÝŽE, KORIANDR

195

VINNÁ KLOBÁSA, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, HOŘČICE

185

ST

CHŘESTOVÝ KRÉM

55/69

TROFIE TĚSTOVINY, NDUJA OMÁČKA, RESTOVANÉ CHERRY RAJČATA, MOZZARELLA

189

RISOTTO, GRILOVANÝ KOZÍ SÝR S MEDEM A LÍSKOVÝMI OŘECHY

185

VEPŘOVÁ PANEKA, RATATOUILLE, OLIVY

195

ČT

OSTROKYSELÁ

55/69

BEYOND BURGER, HOŘČIČNÁ MAYO, COLESLAW, MÍCHANÝ SALÁT

199

RAVIOLY S HRÁŠKEM A CITRONEM, FETA

185

TRHANÉ HOVĚZÍ NA PAPRICE , RICOTTOVÉ NOKY

195

VÝVAR Z OHÁNKY S KŘENEM

55/69

SKOTSKÉ VEJCE, BRAMBOROVÁ KAŠE S MÁSLEM Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU

195

KACHNA NA POMERANČÍCH, JASMÍNOVÁ RÝŽE, SEZAM

199

PEČENÉ BATÁTY, GRILOVANÝ SÝR HALLOUMI, SALSA Z PAPRIK

185